marți, 4 mai 2010

Cum sa faci economie

Ziua 2 pe blog si inca nu suntem bogati, Kozmi m-a mintit! Adica Skeletor m-a mintit, scuze Safule. Deci avand in vedere ca (inca) nu fac baie in bani am sa incerc sa fac o lista cu cateva lucruri care , sper eu, va vor ajuta sa faceti economii si sa obtineti ceva bani cand sunteti in situatia mea.
  1. Alimentati-va casa cu hamsteri! Sa uitam de panouri solare si de-alea, hamsterii sunt energia viitorului. Costa o nimica toata, ii puneti in rotite care se-nvart si nu aveti treabea...2 zile, ca dupaia mor... trist
  2. Acum ca aveti energie electrica nu trebuie sa o irositi. Aruncati toate becurile. Statisticile arata ca noapte dorm multi oameni. Jur. Deci oricum nu va trebuie.
  3. Cand vine vorba de transport, toti am vrea sa renuntam la masini si autobuze, aglomeratie,stres. Dar cum sa facem asta facand economie si fiind eficient in acelasi timp, Raspunsul : sclavii. Se stie ca cei mai importanti oameni din istorie au avut sclavi : Alexandru cel Mare, Cleopatra,Basescu, si multi altii. Sclavii sunt cel mai bun mijloc de transport/minerit/facut piramide. Deci nu mai stati pe ganduri, cumparati un sclav, ACUM !
  4. In final dupa o zi intreaga de economii omul trebuie sa manance. Aici voi da cel mai bun sfat pentru a strange bani : nu mancati balene ! Balenele sunt scumpe, greu de transportat si medicii spun ca in cazul in care nu se mesteca bine ele cauzeaza efecte secundare cum ar fi moartea ! Mancatul de balene a omorat cativa oameni in ultimii 10 ani, CATIVA! Si ganditi-va la cheltuieli, pretul estimativ al unei balene fiind aproximativ 1 milion $ bani de care cumparati 50.000 de hamsteri, 100 de sclavi si 50.000 de meniuri la restaurante fast-food.
Multumita acestor sfaturi veti vedea ca o sa aveti mai multi bani pusi de-o parte in fiecare zi ! Cu placere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu