sâmbătă, 5 iunie 2010

Just dance!...

Buna dimineata! Sper ca nu se astepta nimeni sa postez inainte de 00:00.
Azi sunt revoltat, nu mai mult revoltat decat de obicei dar destul cat sa am descarc aici, pe blog, unde nu vede nimeni (aproape).
Avem de a face cu o evolutie, sau mai bine zis involutie a muzicii. Din muzica adevarata, care iti starneste anumite sentimente, care o asculti cu placere, careia ii citesti versurile ca pe o lectura placuta sa ajuns la o muzica repetitiva, fara versuri, facuta de un dj aparut peste noapte in 15 minute pe un calculator vechi. Trist, dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre involutia dansului, care la fel ca si muzica buna, e pe moarte. De la stiluri de dans elegante si extravagante s-a ajuns la dansuri ... defapt nici nu se mai pot numi dansuri. Iata principalele tipuri intalnite in zilele noastre.
  • Dansul-o-mana-in-buzunar-si-mana-cealalta-ridicata-cu-tigara-sau-cu-un-pahar. Acest stil nu necesita nici macar muzica, este absolut genial. Le arata oamenilor ca esti vicios, dar in acelasi timp mana tinuta in buzunar indica nepasarea. Acest stil se practica in masa, in grupuri numeroase in centru ringului de dans,sau singular la marginea ringului tinand mana cu viciul sus sau miscando dintr-un colt sus in coltul opus jos. Efecte secundare: arsuri si haine patate.
  • Dansul-de-animator. Spre deosebire de dansul precedent implica miscari senzuale de gelatina in vant, dar se potriveste si acesta cu orice tip de muzica. Se practica pe mese , pe boxe, in general in locuri mai inalte decat muritorii de rand si poate duce la efecte secundare ca: transpiratie excesiva, subiect de glume si barfa, penibilitate, si cazaturi dureroase in cazul in care se practica sub influenta alcoolului
  • Dansul-dupa-5-pahare. Unul din preferatele mele in care practic danseaza alcoolul pentru tine se aseamana cu tangoul in sensul in care te misti brusc dintr-o pozitie in alta. Nepasarea fata de cei din jur e aratata prin picioarele calcate si umerii dati cu zecile altori dansatori. Efecte secundare: iei o bataie buna.
  • Dansul-in-pereche. Aaaaaaa, aici se vad radacinile dansului adevarat, acest stil fiind senzual, inflacarat, plin de pasiune...NOT. E defapt sex cu hainele pe tine, baiatul sta nemiscat sau cu miscari de balansare datorate mai mult sau mai putin alcoolului si priveste in decolteul fetei care sta cu spatele la el si... am zis destul, primim amenda de la CNA imediat... Efecte secundare: dilatarea partii anterioare de sub talie a pantalonilor.
Superficialitatea acestor "dansuri" indica defapt superficialitatea lumii in care traim si lasand gluma la o parte deja imi provoaca dezgust si greata acesta lume unde toti ne lasam condusi dupa principii si ideologii demne de animale. E trist ce se intampla.

Daca sunt stiluri pe care nu le-am mentionat astept commenturi, si stiu ca nu am precizat dansurile fetelor, deoarece nu sunt in masura sa le apreciez.

Viata e grea, dar trece.


P.S. Stiu, sunt ipocrit pentru ca si eu practic aceste dansuri penibile si injositoare. C'est la vie...
P.S.S. Recomand cu caldura filmul "Idiocracy" care explica intr-un mod hilar involutia lumii vazuta prin ochii regizorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu