sâmbătă, 17 iulie 2010

NU SUNT MORT!

Sunt sigur ca toti ati auzit stiri precum " Stefi, cofondatorul blogului "Stezmi" a fost omorat de francmasoni in timp ce facea investigatii asupra rapirii unei capre roz din zona subalpina din Italia". A fost o dezinformare in masa, nu va mai uitati la TV, mai bine cititi, stiu eu, bloguri.
Nu am mai scris de multa vreme. Intre timp staff-ul Stezmi a facut o vizita oficiala a orasului Sibiu, cat se poate de lipsita de aventuri palpitante , asa ca nu e nimic de povestit. Am sa atasez ceva poze .
Dupa cum stiti Tva-ul s-a marit de la 19% la 24%. Romania e tara care are valori derutante si pt tva, nu e 20, e 19 si nu e 25, e 24. Parca sunt preturi dintr-un supermarket.
Celor care s-au plans ca taxele sunt prea mari si salariile prea mici li s-a facut dreptate: au fost inundati. Deci practic au gazut din groapa cu cacat in... um.... intr-o groapa cu mai mult cacat ( din nou , nu sunt bun la metafore). Acum nu au bani si nu au casa. Partea plina a paharului o reprezinta faptul ca daca nu au casa nu trebuie sa plateasca taxe, deci nu au nevoie de bani, deci practic daca nu au casa e un lucru bun. Vand apartament, contactati pentru detalii...

Madalina Manole s-a sinucis. Mai mult sau mai putin faimoasa cantareata de muzica usoara si-a pus capat vietii in zilele trecute. Se pare ca a luat o doza de otrava care nu se gasea pe piata , si atunci cand se gasea putea fi cumparata doar de persoane autorizate. Starurile astea, sunt excentrice pana si in sinucideri, si se pare ca a stabilit si un trend, o femeie din Slobozia s-a sinucis tot cu aceeasi otrava, "furadan". Da, sunt rau deoarece cantareata s-a sinucis lasand in urma un copil de 1 an si 1 luna, ceea ce mie mi se pare un act suprem de cruzime. C'est la vie.
Acum continuam cu o stire mult mai vesela, suntei pregatiti? Sigur? O sa radeti pana va dau lacrimile!! Gata? Madalina Manole s-a sinucis.
Acum serios stire amuzanta, un cetatean american s-a hotarat sa jefuiasca o banca din statul California, si intrand in banca a luat o foaie din alea care se completeaza , a scris pe ea "acesta e un jaf, dati-mi toti banii" , si s-a asezat la coada la ghiseu. Vazand ca lucrurile merg foarte incet s-a hotarat sa nu mai astepte a mers la banca de peste drum cu aceeasi foaie si i-a dat-o doamnei de la ghiseu, care, instinctiv i-a spus ca nu o accepta deoarece e de la alta banca. Omul luat prin suprindere, si prost de dadea in gropi s-a intors la banca precedenta, unde era asteptat de un echipaj de politie. Se intampla in SUA , taramul tuturor posibilitatilor...
Ziceam inainte ca s-a marit tva, deci nu-mi mai permit sa scriu asa mult, va las, pana data viitoare, peste 2 luni. Si uite si pozele din Sibiu:


Un comentariu: