marți, 8 iulie 2014

Titlu la sfarsit

Trei ani au trecut... Si trei ani vor mai trece pana cand vom posta din nou.

Nu prea m-am uitat la cupa mondiala, cu litere mari, fiindca sunt misterios. Ratele argentiniene ganguresc, clipocind spre stadion. www.meatspin.com pentru a urmari live meciul din seara asta comentat de Cameron Diaz si Kim Jong Il. Un stivuitor zdrobeste razand oasele ingerilor. Coastele paratiroidiene sunt cele mai bune gustari pentru homofobi. Si nu numai. Numai! Un iz de praf mentolat inunda narile celor alesi. Treptele mareelor cotidiene aprind flacara pasiunii sub lemnul intamplarii... Daca alegi sa nu mori, un strop de sange iti va boteza sufletul. Gabarit depasit poate doar de apetit nu exista lemn in lumea asta sa il tina rastignit.

Ai crede ca stii ce inseamna sa alergi pe sticla pisata, dar stii ce inseamna sa stai drept in fata unui titan de bronz?! Tractoristul dirijat din spuma alerta a masei de aer cald stupefiat intervine letargic in tristul adevar al virginitatii. Previzualizam existenta in timp ce plangem in rai. Tradarea ganglionilor triviali purcede spre grumazul spanului considerand distanta. In timp ce incercam sa ne strangulam prejudecatile in fasa, Pamantul se rotunjeste, erodand marea de jad inrosit de sangele lasilor, dar vor stii ei oare ce inseamna cu adevarat sa tusesti in neant? Sulfidul ramase impasibil... Lana gandirii se incalceste cu firul constiintei, dand nastere unei cascade de cenusa nearsa.

Stivuitoarea mai sus mentioata ataca cu recurs relationarea timp-spatiu, asezand cuburile nisipului arheologic al supei primordiale hurduguind inspiratia cosmica. Exista oare un univers paralel in care nu exista universuri paralele?Da. Da, exista. Spunandu-mi mie insumi in sinea mea personala care imi apartine digul gandirii speologice. Reflectez la nebunia banala, realizand ca adolescentii din ziua de azi miros a carii de rinoceri. Splaiul graiului in mintea calului surpand nisipul malului. Amin.

Ultimul cantec de phoenix al ratei argentiniene strapunge timpanele adeptilor asiatici ai teoriei conspirationiste, urland in urechile uzurpatorului si, implicit, in urechile noastre: "Ridici, poponarule?". Haremul lui Messi adanceste lupa binoculara juxtapusa permitand durerii neuronale intrarea in hurdubacia clauzei speologice al cui?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu